We zijn altijd op zoek naar talent

Drupal vacature gezocht dan ben je bij het juiste adres. Werken bij VDMi betekent werken aan mooie projecten, in een zelfsturend team met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Vacature drupal

Werken bij Hero Afbeelding

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of stage? Wij staan altijd open voor talent. Staat jouw droombaan er nog niet bij, stuur dan een open sollicitatie.

Werken bij VDMi betekent:

-   een open en eerlijke communicatie
-   Rotterdamse werkmentaliteit
-   weinig buzzwoorden
-   mooie projecten
-   professionele omgeving
-   gedreven en gezellige collega’s
-   een mooi kantoor, midden in de stad
-   en een marktconform salaris

Vacature Drupal
Drupal vacature
Pas jij in ons gezellige, zelfsturende team? Vergroot je technische kennis bij VDMi.
Wij zijn op zoek naar:

Drupal Developer

Ben jij reeds bekend met Drupal? Dan ben je je vast bewust van de grenzeloze mogelijkheden die dit  CMS-systeem te bieden heeft. Aan de wensen van elk type klant kan worden voldaan. Dat maakt het voor jou als developer ook zo interessant. Hier moet echter wel een kleine kanttekening bij worden geplaatst. Het is immers zo dat het wel degelijk  een hoge mate van specialisatie vergt om alle mogelijke klanten weboplossingen op maat te bieden, bijvoorbeeld door zelf nieuwe modules te creëren voor een specifiek project. Dit soort maatwerk is uniek voor  internetbureaus die zich alleen met Drupal bezighouden. Het is dan ook veel minder waarschijnlijk dat je deze mate van specialisatie zal vinden bij breder  georiënteerde internetbureaus. Het is ook om deze reden dat wij jou, indien je net als wij ambitieus aan de slag wil met Drupal, aanraden om te zoeken op Drupal vacatures bij internetbureaus die zich in hoge mate in Drupal hebben gespecialiseerd. Zo zul jij je namelijk het meest kunnen blijven ontwikkelen.

 

Waarom niet bij een breed georiënteerd internetbureau in dienst gaan?

Ondanks dat in het bovenstaande al een paar voordelen van het werken bij een Drupal specialist staan uitgelicht, zouden we deze graag nog wat concreter toelichten. Want waarom is het dan zo dat je bij een breder georiënteerd internetbureau nooit diezelfde mate van specialisatie zou kunnen bereiken? Dat komt ten eerste door het feit dat jij bij een dergelijk bureau up to date dient te blijven met tal van CRM-systemen, terwijl dat er bij een Drupal specialist slechts één is! Hierdoor hebben onze developers de tijd en de ruimte om zich te blijven specialiseren in  één bepaald vakgebied binnen Drupal. Als je dit vervolgens samenvoegt, heb je binnen een organisatie van Drupal specialisten op elk vlak wel een expert die je kunt raadplegen. Zo kunnen mogelijke obstakels die jij bij een project tegenkomt gemakkelijk worden getackeld.    

Interessante klantenkring

Er zijn echter nog meer voordelen gebonden aan  het werken bij een internetbureau dat gespecialiseerd is in Drupal. Bij zo’n bureau zul je immers met klanten gaan werken die om een specifieke reden voor Drupal hebben gekozen, bijvoorbeeld omdat de door hen gezochte weboplossing niet in andere CMS-systemen te realiseren is. Dit resulteert in spannende, zeer afwisselende projecten.  Zo word jij continu uitgedaagd en zul je jezelf kunnen blijven ontwikkelen. Kortom: als jij een passie hebt voor het werken met Drupal en bovendien het liefst aan zeer uiteenlopende projecten werkt, is het ten zeerste aan te raden om wat vacatures van Drupal internetbureaus te gaan bekijken!

Welke Drupal vacature sluit bij jouw wensen aan?

Stel: je bent er inmiddels over uit. Je ziet jezelf liever werken bij een Drupal specialist dan bij een ietwat breder georiënteerd internetbureau -Een logische keuze, als je het ons vraagt. Dan rest echter  nog de vraag: ‘op welke van de tal van open Drupal vacatures moet ik gaan reageren?’ Niet alle internetbureaus met een specialisatie in Drupal zijn immers hetzelfde. Zo heb je kantoren waar het nog hartstikke normaal is om elke dag van 9 tot 5 op kantoor te zitten, maar is het bij ons heel gebruikelijk om af en toe online te werken. Ook is het binnen VDMi heel normaal dat jij als developer rechtstreeks contact hebt met de klant. Het kan zelfs voorkomen dat je bij omvangrijke projecten wordt gedetacheerd bij de klant. Dit, samen met tal van andere zaken, maakt dat er meer dan voldoende afwisseling tussen jouw werkzaamheden zal zijn. Er bestaan uiteraard ook grote verschillen in het type klanten waarvoor je zult gaan werken en de algehele werksfeer. Het is dus van belang om voor jezelf de afweging te maken wat uiteindelijk het beste bij jou zal passen. 


Zijn dit nou zaken die jou, als iemand die opzoek is naar een geschikte vacature in de Drupal sector, wel aan spreken? Neem dan gerust contact met ons op via info@vdmi.nl!

Wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • minimaal 3 jaar Drupal ervaring.
 • kennis en ervaring met Drupal 7.
 • kennis van Drupal 8 en ervaring met OOP.
 • kennis van PHP, HTML5, CSS3 en Javascript.
 • kennis en ervaring met GIT, SSH en de Linux Terminal.
 • een ondernemende, leergierige en zelfstandige werkhouding.
 • een Drupal.org account is een pré.

Jij krijgt:

 • een vaste baan met een goed salaris.
 • leuke opdrachtgevers, die er toe doen.
 • doorgroei-mogelijkheden.
 • een leuke, open ontspannen werksfeer.
 • een werkplek waar je jouw kennis en ervaring kan uitbreiden, certificeren en ontwikkelen.

Ben jij geintereseerd in deze drupal vacature of heb je nog vragen? Mail dan naar Frans van der Meer of bel 010-486 4321

Naar aanleiding van deze vacature wordt acquisitie zeker niet op prijs gesteld.

Toon meer

Stage

Een stage is zowel voor jou als voor ons een prettige manier om kennis met elkaar te maken. Inmiddels hebben we meerdere stagiairs succesvol opgeleid tot een volwaardige collega. Dat doen we door je vanaf dag één in te zetten op interne en/of externe projecten. Natuurlijk moet je wel eens koffie halen, maar dat doen we gewoon per toerbeurt. We hebben een erkenning van ECABO als opleidingsbedrijf, dus de mogelijkheden zijn er.

Toon meer

Open sollicitaties

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Als jij denkt dat je ons team kan versterken dan horen we graag van je! Regelmatig zoeken wij webdevelopers, projectleiders en accountmanagers. Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat we plek hebben voor iedereen die solliciteert. Maar als je ons echt kan overtuigen dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Toon meer

Fullstack developer

Binnenkort volgt hier meer informatie...

Toon meer

Zelfsturend

VDMi is zelfsturend. Dat betekent dat je alle bevoegdheden en verantwoordelijkheden krijgt die daarbij horen. Ontwikkelaars hebben doorgaans direct contact met de opdrachtgever, zonder tussenkomst van managers. Want hoe korter de lijn, hoe minder ruis. En of je in projecten nauw samenwerkt met andere ontwikkelaars of supportvragen in je eentje oppakt, eigen initiatief is een must. Dit is waarom wij op zoek zijn naar collega's die goed in teamverband kunnen werken, maar ook zelfstandig zijn en proactief met opdrachtgevers meedenken en vooruitkijken om tijdig bij te sturen wanneer nodig.

Geen Drupal expert? Geen probleem!

Natuurlijk hebben wij graag Drupal-experts in ons team, maar belangrijker misschien vinden we de wil om er een te worden. Heb je (bij voorkeur backend) webdevelopment ervaring en beginnen je handen te jeuken om met een van de beste opensource CMS'en voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan? Dan leiden wij je graag intern op. We begeleiden je terwijl je in de praktijk aan projecten meewerkt. Ook geven we je de mogelijkheid om Acquia Certified Developer te worden.

Interesse? Solliciteer hier!

Vul het formulier in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx, .