We zijn altijd op zoek naar talent

Drupal vacature gezocht dan ben je bij het juiste adres. Werken bij VDMi betekent werken aan mooie projecten, in een zelfsturend team met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Vacature drupal

Werken bij Hero Afbeelding

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of stage? Wij staan altijd open voor talent. Staat jouw droombaan er nog niet bij, stuur dan een open sollicitatie.

Werken bij VDMi betekent:

-   een open en eerlijke communicatie
-   Rotterdamse werkmentaliteit
-   weinig buzzwoorden
-   mooie projecten
-   professionele omgeving
-   gedreven en gezellige collega’s
-   een mooi kantoor, midden in de stad
-   en een marktconform salaris

Vacature Drupal
Drupal vacature
Pas jij in ons gezellige, zelfsturende team? Vergroot je technische kennis bij VDMi.
Wij zijn op zoek naar:

Drupal Developer

Je team bestaat uit minimaal drie andere ervaren developers en één scrummaster. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Drupal projecten. Je rol binnen het team hangt af van je ervaring en kennis.

Wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • minimaal 3 jaar Drupal ervaring.
 • kennis en ervaring met Drupal 7.
 • kennis van Drupal 8 en ervaring met OOP.
 • kennis van PHP, HTML5, CSS3 en Javascript.
 • kennis en ervaring met GIT, SSH en de Linux Terminal.
 • een ondernemende, leergierige en zelfstandige werkhouding.
 • een Drupal.org account is een pré.

Jij krijgt:

 • een vaste baan met een goed salaris.
 • leuke opdrachtgevers, die er toe doen.
 • doorgroei-mogelijkheden.
 • een leuke, open ontspannen werksfeer.
 • een werkplek waar je jouw kennis en ervaring kan uitbreiden, certificeren en ontwikkelen.

Ben jij geintereseerd in deze drupal vacature of heb je nog vragen? Mail dan naar Frans van der Meer of bel 010-486 4321

Naar aanleiding van deze vacature wordt acquisitie zeker niet op prijs gesteld.

Toon meer

Stage

Een stage is zowel voor jou als voor ons een prettige manier om kennis met elkaar te maken. Inmiddels hebben we meerdere stagiairs succesvol opgeleid tot een volwaardige collega. Dat doen we door je vanaf dag één in te zetten op interne en/of externe projecten. Natuurlijk moet je wel eens koffie halen, maar dat doen we gewoon per toerbeurt. We hebben een erkenning van ECABO als opleidingsbedrijf, dus de mogelijkheden zijn er.

Toon meer

Open sollicitaties

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Als jij denkt dat je ons team kan versterken dan horen we graag van je! Regelmatig zoeken wij webdevelopers, projectleiders en accountmanagers. Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat we plek hebben voor iedereen die solliciteert. Maar als je ons echt kan overtuigen dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Toon meer

Zelfsturend

VDMi is zelfsturend. Dat betekent dat je alle bevoegdheden en verantwoordelijkheden krijgt die daarbij horen. Ontwikkelaars hebben doorgaans direct contact met de opdrachtgever, zonder tussenkomst van managers. Want hoe korter de lijn, hoe minder ruis. En of je in projecten nauw samenwerkt met andere ontwikkelaars of supportvragen in je eentje oppakt, eigen initiatief is een must. Dit is waarom wij op zoek zijn naar collega's die goed in teamverband kunnen werken, maar ook zelfstandig zijn en proactief met opdrachtgevers meedenken en vooruitkijken om tijdig bij te sturen wanneer nodig.

Geen Drupal expert? Geen probleem!

Natuurlijk hebben wij graag Drupal-experts in ons team, maar belangrijker misschien vinden we de wil om er een te worden. Heb je (bij voorkeur backend) webdevelopment ervaring en beginnen je handen te jeuken om met een van de beste opensource CMS'en voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan? Dan leiden wij je graag intern op. We begeleiden je terwijl je in de praktijk aan projecten meewerkt. Ook geven we je de mogelijkheid om Acquia Certified Developer te worden.

Interesse? Solliciteer hier!

Vul het formulier in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx, .