Blogs

VDMi deelt graag zijn kennis, ervaringen en oplossingen met andere. We nemen jullie mee in verschillende soorten blogs over Drupal, SEO en andere onderwerpen.

VDMi Blogs

admin -
Hoe Jjj er je voordeel mee kan doen
Wietze -
Ontdek hoe Drupal's integratie met LDAP, Azure AD en SSO jouw bedrijfsveiligheid naar een hoger niveau tilt, door gestroomlijnde authenticatie en robuuste toegangscontroles. Leer hoe deze krachtige samenwerking de bescherming van gevoelige gegevens versterkt en het beheer van gebruikersidentiteiten vereenvoudigt.
Wietze -
Drupal blijft innoveren met trends zoals Headless CMS, GraphQL, AI en ML, en benadrukt toegankelijkheid en PWA's. Efficiëntie en kwaliteit worden verhoogd door geautomatiseerd testen en DevOps, vooruitlopend op een toekomst van geavanceerde gebruikerservaringen.
Wietze -
Marketing Automatisering; het principe dat je marketing workflows stroomlijnt, automatiseert en analyseert zodat je je doelen sneller kunt bereiken en explosief kunt groeien. Toch denk jij dat marketing automatisering tools misschien lastig te implementeren en bovendien zeer kostbaar zijn, waardoor je deze stap nog niet serieus overwogen hebt.
otto -
Drupal staat bekend als een van de beste weboplossingen voor bedrijven. Maar hoe zorg je ervoor dat het zo efficiënt mogelijk blijft werken als je meerdere websites tegelijk moet beheren? Het antwoord ligt in de Drupal multisite module.
Wietze -
Drupal is een krachtig open-source contentmanagementsysteem (CMS) dat al lange tijd grote populariteit geniet bij opdrachtgevers van complexe websites. De kans is dus groot dat jij Drupal vooral kent als weboplossing voor overheden en andere grote organisaties die worden gekenmerkt door websites met complexe rollen en rechten systemen. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat Drupal ook een uitstekende keuze is als jij op zoek bent naar een CMS voor een e-commerce website. In deze blogpost zullen we de voordelen van Drupal als E-commerce platform bespreken, zodat jij na het lezen hopelijk nieuwsgierig bent naar wat het veelzijdige platform jouw specifieke organisatie op dit vlak te bieden heeft.
otto -
Vandaag zullen we de mogelijkheden van Drupal op het gebied van meertalige websites verkennen, gezien het aanbieden van jouw content in verschillende talen een cruciale rol speelt in het zo goed mogelijk bereiken van een wereldwijde doelgroep.
Wietze -
In deze blog duiken we dieper in op hoe de combinatie van Drupal en Mautic een krachtig duo vormt dat je marketingstrategie naar een hoger niveau tilt.
Wietze -
Welkom in de wereld van datavisualisatie, waar (vaak saaie) cijfers worden omgetoverd tot boeiende en betekenisvolle visuals. En wat is nou een betere manier om deze magie te benutten dan met Drupal.
Wietze -
Wat hebben deze nieuwe versies voor jou in petto?

Nieuwsbrief

Meld je aan!