Dit zijn wij

VDMi bestaat uit harde werkers die zich graag op complexe Drupal projecten storten. Dat doen we met een pragmatische en flexibele instelling. Wij menen dat we retegoed zijn in wat we doen. Maar kom dat vooral testen.
Over VDMi Hero Afbeelding
Wij zijn Drupal specialist

Drupal is misschien wel het beste opensource-CMS ter wereld. Het wordt dan ook door talloze instanties, bedrijven en overheden gebruikt. Ben je op zoek naar een Drupal specialist? Dan ben je bij VDMi aan het juiste adres. Waarom? Simpel. Wij werken al zo’n vijftien jaar aan Drupalprojecten voor onze klanten. We kennen het systeem door en door en duiken direct op nieuwe ontwikkelingen.

Samenwerken

Onze klanten zijn goed in concept en design. Wij zijn goed in de technische uitwerking. Maar VDMi is meer dan simpelweg een betrouwbare implementatiepartner.

Onze harde werkers

Wij werken samen met

Een greep uit de klanten waarmee we hebben samengewerkt of nog steeds samenwerken.

Onze diensten
Drupal projecten
Websites en applicaties op maat
Een team ervaren Drupal developers gaat voor je aan de slag. Daarbij geven we je zowel controle als flexibiliteit. We bouwden eerder al voor de Tweede Kamer, de KNVB en de Autoriteit Persoonsgegevens.
Detachering
Heb je een Drupal developer nodig?
Ook wanneer je behoefte hebt aan extra capaciteit kun je bij VDMi terecht. We hebben diverse experts die voor je aan de slag kunnen. Van senior tot junior, van front-ender tot back-ender.
Drupal hosting
Alles ondergebracht bij één partij
VDMi bouwt niet alleen websites, we hebben ook een eigen hosting platform. We willen het maximale uit Drupal halen qua snelheid en stabiliteit. Ons platform is veilig, eenvoudig en overzichtelijk.
Drupal onderhoud en support
Kwaliteit, zekerheid en veiligheid
Goed onderhoud is essentieel. Met een SLA of een strippenkaart zorgen wij ervoor dat de Drupal-omgeving blijft voldoen aan de laatste professionele standaarden.

Kom een bakkie met ons doen

Op zoek naar een implementatiepartner? Benieuwd naar de mogelijkheden die Drupal je biedt? Of wil je vooral weten of we in het echt net zo knap zijn als op de foto?