Dit zijn wij

VDMi bestaat uit harde werkers die zich graag op complexe Drupal projecten storten. Dat doen we met een pragmatische en flexibele instelling. Wij menen dat we retegoed zijn in wat we doen. Maar kom dat vooral testen.

Over VDMi

Over VDMi Hero Afbeelding
Jouw Drupal Specialist

Drupal is misschien wel het beste opensource-CMS ter wereld. Het wordt dan ook door talloze instanties, bedrijven en overheden gebruikt. Ben je op zoek naar een Drupal specialist? Dan ben je bij VDMi aan het juiste adres. Waarom? Simpel. Wij werken al zo’n 20 jaar aan Drupalprojecten voor onze klanten. We kennen het systeem door en door en duiken direct op nieuwe ontwikkelingen.

Samenwerken

Onze partners zijn goed in concept en design. Wij zijn goed in de technische uitwerking. Maar VDMi is meer dan simpelweg een betrouwbare implementatiepartner.

Rotterdamse Mentaliteit

Onze Rotterdamse mentaliteit is wat ons onderscheidt. We zijn direct, nuchter, en we zijn niet bang om hard te werken om uw doelen te bereiken. We combineren deze aanpak met een vriendelijke service en een toewijding aan klanttevredenheid.

Onze harde werkers
Wij werken samen met

Een greep uit de klanten waarmee we hebben samengewerkt of nog steeds samenwerken.

Op zoek naar een Drupal specialist?

Wij zijn VDMi één van de betere Drupal internetbureaus in Nederland. Wij hebben een geweldig team van Drupal specialisten die u kunnen helpen met elke drupal website, groot of klein.

Onze klanten houden van ons omdat we elke keer op tijd en binnen budget leveren.

Onze developers zijn enkele van de meest getalenteerde mensen in hun vakgebied! Als u op zoek bent om te werken met iemand die weet wat ze doen, kijk dan niet verder dan VDMi.

Neem vandaag nog contact op met VDMi!