Upgrade Drupal 9 naar Drupal 10

Drupal is een van de meest populaire contentmanagementsystemen (CMS) ter wereld. Met de release van Drupal 10 zijn er veel nieuwe functies en verbeteringen geïntroduceerd. Het is essentieel voor website-eigenaren om hun Drupal 9-website te upgraden naar Drupal 10 om te profiteren van deze nieuwe functies en om de veiligheid en prestaties van hun website te waarborgen.

Upgrade Drupal 9 naar Drupal 10

Is uw organisatie nog steeds afhankelijk van Drupal 9? Wees u ervan bewust dat de ondersteuning voor Drupal 9 reeds is beëindigd, wat betekent dat er geen verdere updates of beveiligingspatches zullen worden uitgebracht. Het is nu cruciaal om de overstap naar Drupal 10 te maken om de veiligheid en functionaliteit van uw website te waarborgen.

Wij begrijpen dat migratie een complex en tijdrovend proces kan zijn. Daarom bieden wij een gratis intake en scan aan om uw migratiepad naar Drupal 10 duidelijk en beheersbaar te maken.

Ons team van experts zal:

  • Uw huidige Drupal 9-configuratie grondig evalueren.
  • Een gedetailleerd rapport opstellen met wat de migratie voor uw organisatie inhoudt.
  • De verwachte duur, benodigde middelen en de kosten inzichtelijk maken.
  • Dit alles stellen we beschikbaar zodat u met vertrouwen kunt plannen en budgetteren voor de upgrade.

Het is ons doel om uw overgang naar Drupal 10 zo naadloos en stressvrij mogelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw gratis intake en scan te plannen en zet de eerste stap naar een veiligere en robuustere website.

Waarom upgraden naar Drupal 10?
Nieuwe functies
Verrijk uw website met geavanceerde tools
Drupal 10 introduceert een reeks nieuwe functies die zijn ontworpen om de gebruikerservaring en functionaliteit van uw website te verbeteren. Van verbeterde contentbewerking tot geavanceerde thema-opties, uw website kan nu meer doen dan ooit tevoren.
Verbeterde Prestaties
Snellere laadtijden en geoptimaliseerde code
Met Drupal 10 profiteert u van snellere laadtijden, betere caching en een geoptimaliseerde codebase. Dit zorgt voor een soepelere gebruikerservaring en kan zelfs uw SEO-ranking verbeteren.
Veiligheidsupdates
Houd uw website veilig en beschermd
Drupal 10 biedt regelmatige beveiligingspatches en updates om ervoor te zorgen dat uw website bestand is tegen de nieuwste bedreigingen en kwetsbaarheden. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens en die van uw gebruikers veilig zijn.
Ondersteuning op lange termijn
Blijf up-to-date met de nieuwste versie
Terwijl Drupal 9 uiteindelijk zijn einde van het leven zal bereiken, garandeert Drupal 10 voortdurende ondersteuning en updates voor de komende jaren. Dit betekent dat u kunt profiteren van de nieuwste innovaties en verbeteringen zonder u zorgen te maken over het verouderen van uw platform.
Diepgaande Voordelen van Drupal 10

Naadloze Integraties en Uitbreidbaarheid

Drupal 10 is gebouwd met het oog op integratie. Of het nu gaat om het koppelen met CRM-systemen, e-commerce platforms of sociale media, Drupal 10 maakt het gemakkelijker dan ooit.

Nieuwe en Verbeterde Thema's in Drupal 10

Drupal 10 introduceert een reeks frisse en moderne thema's die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en hogere schermresoluties. Deze thema's zijn ontworpen om bezoekers een naadloze en aantrekkelijke ervaring te bieden.

Revolutionaire Content Bewerkingstools

Met Drupal 10 kunnen redacteuren en contentmakers profiteren van een verbeterde contentbewerkingstool die drag-and-drop functionaliteit, inline bewerking en realtime voorbeelden biedt.

Toegankelijkheid Eerst

Drupal 10 zet zich in voor het web voor iedereen. Met verbeterde toegankelijkheidsfuncties zorgt Drupal 10 ervoor dat uw website voldoet aan de nieuwste WCAG-standaarden.

Vraag vandaag nog een scan aan!

Voor vragen of ondersteuning bij uw Drupal-upgrade, vul dit formulier in. Een medewerker van VDMi zal binnen 48 uur reageren.