Gemeente Purmerend kiest voor Drupal

Gemeente Purmerend: "VDMi heeft een goede naam in de Drupal-wereld", daarom hebben wij voor VDMi gekozen als Drupal specialist.
stadhuis
Uitdaging

Gemeente Purmerend stond voor de gigantische taak om hun digitale aanwezigheid te moderniseren en veiliger te maken. Ze zochten een partner die niet alleen de technische expertise had, maar ook een frisse blik kon werpen op wat mogelijk is met de nieuwste technologieën.

Onze Rol

Bij VDMi begrijpen we dat technologie meer is dan alleen tools; het gaat om het creëren van waarde en betrouwbaarheid. Voor Gemeente Purmerend leveren wij een reeks aan diensten:

  • Hosting 
  • Support en onderhoud
  • Adviseren
  • Project(en)

Hosting

Bij VDMi begrijpen we dat een stabiele, betrouwbare hosting de ruggengraat is van elke moderne gemeente. Voor Gemeente Purmerend bieden we daarom geavanceerde acceptatie- en productieservers (OTAP) aan. Deze zorgen ervoor dat hun digitale diensten altijd online en toegankelijk zijn voor burgers, met maximale uptime en optimale prestaties.

Support en onderhoud

Een digitale omgeving heeft voortdurend onderhoud en support nodig. Wij bieden Gemeente Purmerend continue monitoring van alle webapplicaties en zorgen voor regelmatige security updates van hun Drupal omgevingen. Ons team is erop gericht problemen snel te identificeren en op te lossen, waardoor de dienstverlening van de gemeente soepel en veilig blijft verlopen.

Adviseren

Technologische ontwikkeling staat nooit stil, en wij helpen Gemeente Purmerend om hierin voorop te blijven lopen. Ons advies in de nieuwste technieken binnen Drupal stelt de gemeente in staat om steeds efficiënter en effectiever te opereren. Wij bieden inzichten en aanbevelingen die helpen om de digitale strategie van de gemeente continu te verbeteren.

Project(en)

Redesign Purmerend.nl

Het project om Purmerend.nl te vernieuwen was een uitdaging tegen de tijd. VDMi werd ingeschakeld om ervoor te zorgen dat het project op tijd werd opgeleverd. Dit was een unieke samenwerking waarbij het webteam van de gemeente, bestaande uit developers, UX-designers en redacteuren, en ons team bij VDMi de handen ineensloegen. Samen hebben we een resultaat neergezet waar we trots op zijn:

  • WCAG A+: De nieuwe website voldoet aan de hoogste normen voor toegankelijkheid. Dit betekent dat iedereen, ongeacht zijn of haar beperking, toegang heeft tot de informatie op de website.
  • Internet.nl Hall of Fame: Ons werk heeft geleid tot erkenning op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Purmerend.nl is opgenomen in de 'Hall of Fame' van internet.nl, een teken van onze inzet voor een veiliger en toegankelijker internet.
  • Vernieuwde Technieken: We hebben gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, zoals 'Paragraphs' voor flexibele content creatie, 'WCAG' voor toegankelijkheid en 'Solr' voor krachtige zoekfunctionaliteiten. Deze technologische vernieuwingen hebben Purmerend.nl getransformeerd in een meer gebruikersvriendelijke en efficiënte website.

Deze samenwerking en de behaalde resultaten tonen aan hoe VDMi's expertise in het werken met complexe en tijdsgebonden projecten waardevolle bijdragen kan leveren aan gemeentelijke diensten. Onze aanpak bij Purmerend.nl illustreert onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en teamwork.

Kom een bakkie met ons doen

Neem gerust contact met ons op, want wij voorzien je graag van een passend advies. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die Drupal je biedt en maken bovendien alles op maat voor jouw bedrijf of organisatie.