Drupal hosting

  Drupal hosting maakt het beheer van de verschillende sites en platforms binnen Drupal eenvoudig en overzichtelijk.
  Het maximale uit Drupal halen qua snelheid en stabiliteit is één van de missies van VDMi. 

  Drupal hosting

  Drupal hosting maakt het beheer van verschillende sites en platforms binnen het programma Drupal eenvoudig en overzichtelijk. Wie het maximale uit Drupal wil halen, maakt gebruik van Drupal hosting. Zo simpel is het.  Bij VDMi streven wij ernaar het maximale uit Drupal te halen, zowel qua snelheid en stabiliteit, als qua veiligheid.

   

  Veiligheid

  Uiteraard is Drupal hosting niet alleen snel en eenvoudig te gebruiken; het is ook uitermate  veilig. Doordat wij al jarenlang ervaring hebben met Drupal, kunnen wij ervoor zorgen dat de software grotendeels op de 'automatische piloot' functioneert.  Zo wordt de kans op menselijke fouten tot een minimum beperkt. En mocht er dan toch iets fout gaan, maakt u zich geen zorgen!  Wij maken dagelijks backups van de servers en verspreiden deze backups over meerdere datacenters. Ook aan de fysieke beveiliging van de servers is gedacht. Al onze servers staan in een beveiligd datacentrum en hebben meerdere verbindingen naar de rest van het internet. Vanuit ons is jouw data dus maximaal beveiligd

   

  Kosten

  Wij leveren al Drupal Shared Hosting vanaf 45 euro per maand, exclusief BTW. Mocht je niet willen dat jouw software gehost wordt vanaf een server waar vandaan ook software van derden wordt gehost, dan raden wij het hosten vanaf een dedicated server aan.  Deze dienst bieden wij aan vanaf 399 euro exclusief BTW per maand, met specificaties die voldoende zijn voor duizenden bezoekers per dag. Als jij gebruikmaakt van een dedicated server in combinatie met een Varnish server en een MySQL cluster, is de snelheid van jouw applicaties en beveiliging van je data maximaal gegarandeerd.

  Kom een bakkie met ons doen

  Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over het bovenstaande of andere zaken. wij voorzien je graag van een passend advies en informeren je graag over de mogelijkheden die onze hosting pakketten je kunnen bieden en doen er bovendien alles op aan om onze diensten op maat te maken voor jouw bedrijf of organisatie.