Drupal hosting

  Drupal hosting maakt het beheer van de verschillende sites en platforms binnen Drupal eenvoudig en overzichtelijk.
  Het maximale uit Drupal halen qua snelheid en stabiliteit is één van de missies van VDMi. 

  Kosten

  We leveren al Drupal Shared Hosting vanaf 45 euro per maand exclusief BTW. En een dedicated server vanaf 399 euro exclusief BTW per maand, met specificaties die voldoende zijn voor duizenden bezoekers per dag. Samen met een Varnish server en een MySQL cluster kunnen we het maximale bieden.

  Veilig

  Uiteraard is het niet alleen snel en eenvoudig te gebruiken; het is ook veilig. Door zoveel mogelijk taken door de software te laten doen, wordt de kans op een menselijke fout tot het minimum beperkt. En mocht er dan toch iets fout gaan... aan de backups is gedacht. We draaien dagelijks backups van de servers en slaan dit op over meerdere datacenters. Ook aan de fysieke beveiliging van de servers is gedacht. Al onze servers staan in een beveiligd datacentrum en hebben meerdere verbindingen naar de rest van het internet.

  Kom een bakkie met ons doen

  Neem gerust contact met ons op, want wij voorzien je graag van een passend advies. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die onze hosting pakketten je kunnen bieden en maken bovendien alles op maat voor jouw bedrijf of organisatie.