Drupal onderhoud en support

  Updates, vragen, problemen, voortschrijdend inzicht... U ontkomt niet aan onderhoud en support. 

  SLA

  Voor iedere organisatie is kwaliteit, zekerheid en veiligheid essentieel. Dit vraagt om vakmensen voor zowel techniek en hosting. Met een SLA (Service Level Agreement) of strippenkaart zorgen wij ervoor dat de Drupal omgeving blijft voldoen aan de laatste professionele standaarden en kunnen wij kwaliteit, zekerheid en veiligheid garanderen.

  Eigen support afdeling

  Het onderhoud, support en beheer van de website wordt door de supportafdeling van VDMi uitgevoerd vanuit ons kantoor in Rotterdam. U krijgt toegang tot het ticketsysteem van VDMi voor technische en functionele vragen, bugs, taken en wijzigingen. Dit kan telefonisch of per mail. VDMi heeft verschillende SLA overeenkomsten, van het uitvoeren van security updates tot 24/7 support. In overleg en volgens uw wensen maken wij graag een passend voorstel

  Kwaliteit en zekerheid

  VDMi is gespecialiseerd in het Drupal CMS en werkt op basis van structuur, kwaliteit en volgens standaarden van de Drupal gemeenschap. Deze standaarden betreffen zowel het proces als de techniek. Zo beschikt VDMi over een kwaliteitssysteem conform de ISO9001 (procesmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement) normen. Wij blijven ook kritisch, door te kijken en adviseren wat beter kan, en bespreken met elkaar de resultaten en de onderdelen die verder verbeterd kunnen worden. 

  Door inzet van uitgebreide 24/7 monitoring kan VDMi garanderen dat de omgeving ten alle tijden beschikbaar is en er bij verstoringen direct actie ondernomen wordt. De uptime van een platform wordt in onze SLA tot wel 99,95% gegarandeerd. 

  Controle

  VDMI heeft de controle van code geautomatiseerd en volledig geïntegreerd binnen de organisatie. Na de geautomatiseerde test wordt de website functioneel en visueel gecontroleerd in verschillende browsers en op verschillende devices. Hierbij kijken de developers van VDMi of de nieuwe functionaliteit en de website werkt zoals deze is bedacht. Bij kritieke security updates wordt de website direct voorzien van een patch. Algemene updates, voor modules en Drupal core, worden opgenomen in de update procedure van VDMi. VDMi maakt gebruik van Git, in combinatie met Composer, als versiebeheer. Voor de installatie op de verschillende omgevingen maken we gebruik van Docker, dit zorgt voor geautomatiseerde configuratie synchronisatie onder de verschillende omgevingen.

  Kom een bakkie met ons doen

  Neem gerust contact met ons op, want wij voorzien je graag van een passend advies. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die onze support afdeling je biedt, en maken bovendien alles op maat voor jouw bedrijf of organisatie.