Drupal implementatiepartner

  Op zoek naar een Drupal implementatiepartner voor advies en techniek? Dan ben je bij VDMi aan het juiste adres.

  Als organisatie wil je kwalitatief en flexibel zijn, zonder beperkingen. Organisaties kiezen steeds vaker voor Drupal. VDMi heeft de kennis en ervaring om je ontwerp of HTML op de juiste manier in Drupal te implementeren.

  Eigen dashboard, koppelingen, mobiele weergave, specifieke wensen...  Drupal geeft je alle vrijheid om het te maken zoals je dat zelf wilt.

  Gesprekspartner

  Een goed eindresultaat is afhankelijk van een goede start. Een goede definitie van de functionele en technische eisen en wensen is een must. Wij gaan dan ook graag mee, onder eigen naam of uw naam, om voor de start van het project de eisen en wensen te bespreken.

  Implementatie

  Het ontwerp wordt door onze developers pixel-precies uitgewerkt naar HTML/CSS. Al eigen HTML/CSS? Geen probleem. VDMi zorgt ervoor dat de HTML/CSS volgens de laatste professionele Drupal standaarden wordt geïmplementeerd. Ook voor onderhoud, support en hosting van Drupal bent u bij ons aan het juiste adres.

  Bereikbaar

  Het kantoor van VDMi zit in het centrum van Rotterdam, op 5 minuten lopen van Rotterdam Centraal. 

  Een vraag? Neem gerust contact met ons op. We houden van een goed gesprek én van koffie! Bel ons direct op telefoonnummer 010 - 486 43 21 of mail info@vdmi.nl

  Kom een bakkie met ons doen

  Neem gerust contact met ons op, want wij voorzien je graag van een passend advies. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die Drupal je biedt en maken bovendien alles op maat voor jouw bedrijf of organisatie.