Drupal implementatiepartner

  Op zoek naar een Drupal implementatiepartner voor advies en techniek? Dan ben je bij VDMi aan het juiste adres.

  Drupal implementatiepartner

  Ben jij overtuigd van de kracht van CMS-systeem Drupal? Wij bij VDMi zijn dat in ieder geval wel. En, aangezien jij je momenteel op de website van een Drupal specialist bevindt,  ben jij dat vast en zeker ook! Maar voordat jij daadwerkelijk al je content in Drupal kunt gaan implementeren, dient er eerst nog het een en ander te gebeuren. Bij deze stap kan  een implementatiepartner je veel tijd en zorgen besparen. Deze implementatiepartner helpt jou door middel van adviezen en analyseert hoe jouw content binnen Drupal kan worden geïntegreerd. Zie jij, door de talloze opties en mogelijkheden die Drupal te bieden heeft, even de bomen door het bos niet meer? Dan is het inschakelen van een implementatiepartner voor jou zeer aan te raden. Hiervoor ben je bij VDMi absoluut aan het juiste adres!

  Als organisatie wil je kwalitatief en flexibel zijn, kunnen opereren zonder beperkingen. Organisaties kiezen precies om die reden  steeds vaker voor
  Drupal. VDMi heeft de kennis en de ervaring om jouw content, mocht dat nou een ontwerp of HTML zijn,  op de juiste manier in Drupal te implementeren. Een eigen dashboard, koppelingen, mobiele weergave, specifieke wensen; noem het maar op, Drupal heeft het! Werken met Drupal geeft jou alle vrijheid om je content precies zo te creëren zoals jij dat wil.

  Gesprekspartner

  Een wijs man zei ooit: ‘een goed begin is het halve werk’. En zo is het maar net. Daarom drukken wij jou graag op het hart dat je, als je met Drupal gaat werken, wel moet weten waar je aan toe bent. Het is dan handig om iemand met kennis van zaken aan te stellen, die precies weet wat er wanneer moet gebeuren. Wij bieden je vanuit VDMi dan ook graag een ervaren projectleider aan, zodat jij dat goede begin in ieder geval meteen te pakken hebt! Bovendien is het altijd fijn om, wanneer je aan iets nieuws begint, een soort ‘gesprekspartner’ te hebben. In dit geval is het bijvoorbeeld fijn om met iemand te spreken die al meerdere transities vanuit diverse CMS-systemen naar Drupal heeft begeleid en dus weet waar hij/zij aan toe is. Onze implementatiepartners vervullen ook die rol.

  Implementatie

  Jouw content of ontwerp wordt door onze developers pixel-precies uitgewerkt naar HTML/CSS. Beschik jij reeds over eigen HTML/CSS? Geen probleem, dan kunnen we je een andere offerte aanbieden. VDMi zorgt ervoor dat de HTML/CSS volgens de laatste professionele Drupal standaarden wordt geïmplementeerd. Ook voor onderhoud, support en hosting van Drupal bent u bij ons aan het juiste adres.

  Goed bereikbaar

  Ons kantoor is gelegen in het centrum van Rotterdam, op 5 minuten lopen van treinstation Rotterdam Centraal. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We houden van een goed gesprek én van koffie! Bel ons direct op telefoonnummer 010 - 486 43 21 of mail naar info@vdmi.nl

  Of plan gelijk een afspraak in met een van onze sales medewerker

  Kom een bakkie met ons doen

  Neem gerust contact met ons op, want wij voorzien je graag van een passend advies. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die Drupal je te bieden heeft en maken bovendien graag alles op maat voor jouw bedrijf of organisatie.