Drupal Specialist

Zoek jij de Drupal specialist die jouw website zo kunnen optimaliseren, dat jij jouw onderneming van haar beste kant kunt laten zien? Dan ben je bij VDMi aan het juiste adres!

Drupal Specialist

Waarom Drupal?

Drupal is misschien wel het beste opensource-CMS ter wereld en wordt door talloze bekende instanties, bedrijven en overheden gebruikt. Zelfs de website van het Witte Huis draait op Drupal! Het is dus zeker de moeite waard om onderzoek te doen naar welke mogelijkheden het Drupal CMS voor jouw onderneming of organisatie te bieden heeft.

Uiteraard werk je hierin het liefst samen met de Drupal specialist. Bij VDMi ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn vertrouwd met Drupal en hebben meerdere specialisten in dienst die graag aan de slag gaan met jouw project.

Graag vertellen we je eerst iets meer over het Drupal CMS en welke mogelijkheden het biedt. Verder geven we je graag een inzage in projecten die wij reeds hebben uitgevoerd en geven we je inzicht in wat wij jou, als opdrachtgever, te bieden hebben.

Wat is Drupal?

Drupal is één van krachtigste open source CMS die op de markt beschikbaar is. Het wordt onder meer ingezet om websites en intranetten te beheren. In het jaar 2000 werd Drupal geïntroduceerd door Dries Buytaert en in 2001 werd het ook daadwerkelijk een opensource-platform. Door de jaren heen is de populariteit van Drupal gigantisch toegenomen en heeft het meerdere prijzen gewonnen.

Inmiddels maken talloze grote bedrijven en organisaties gebruik van Drupal. Dit multiplatform is dan ook zeker aantrekkelijk om mee te werken indien je op zoek bent naar een open source CMS voor jouw Drupal website. Bij VDMi komen we graag met jou in contact om na te gaan wat voor jouw website of applicatie het beste werkt, om vervolgens tot een plan van aanpak te komen en de handen uit de mouwen te steken. 

Voor wie is het geschikt?

Als ondernemer of organisatie wil je jouw producten of diensten graag op de best mogelijke wijze aan de man brengen. Het is dan logisch dat je, bij het bouwen van een website of applicatie, op zoek gaat naar een CMS dat altijd werkt, zeer goed te combineren is met SEO en waarvan de code bovendien volledig op maat te schrijven is door specialisten. Vooral dat laatste is van belang.

Zo kun jij jouw webpagina’s namelijk blijven doorontwikkelen zodat de klanttevredenheid telkens weer wordt bevorderd. Is dat niet waar jij als ondernemer naar streeft? Gelukkig biedt Drupal de mogelijkheid om ruimschoots aan alle drie de bovenstaande vereisten te voldoen.
 

Praktijk

In de praktijk blijkt bovendien dat Drupal perfect aansluit op websites waarbij meerdere gebruikers en/of groepen gebruikmaken van bepaalde soorten content. Denk hierbij bijvoorbeeld aan websites waarbij gebruikers moeten inloggen via een zogenaamd klantenportaal.

De ervaring leert dat Drupal  bovendien zeer goed functioneert als platform voor partners, of juist wanneer je verschillende doelgroepen wil voorzien van bepaalde content. Het is dan ook niet voor niets dat Drupal in zo’n korte tijd binnen overheden zo populair is geworden. Kortom: het loont altijd om de mogelijkheden die Drupal jou te bieden heeft, te onderzoeken.

Waarom je kiest voor Drupal

In het bovenstaande hebben we globaal besproken wat Drupal precies inhoudt en in welke situaties het waardevol kan zijn om te gaan werken met Drupal. Dit is besproken aan de hand van enkele voorbeelden. Nu vraag jij je misschien af wat het implementeren van Drupal als CMS-systeem dan specifiek voor meerwaarde zal hebben voor jouw onderneming of organisatie. Enkele concrete voorbeelden van voordelen die Drupal met zich meebrengt, zijn:

 

  • Drupal heeft geen grenzen, waardoor er veel meer mogelijk is dan in elk ander CMS.
  • Functionaliteiten die nog niet bestaan, kunnen worden ontwikkeld via een eigen module. Daardoor krijg je een systeem op maat voor jouw bedrijf of organisatie. Uiteraard kunnen onze Drupal specialisten dit ook voor jou realiseren.
  • Drupal staat eveneens bekend om het ongekende rechtensysteem. Dit werkt veel gemakkelijker en bovendien minder complex dan bij elk ander CMS.
  • Binnen Drupal is het gemakkelijk om op hele doelgerichte wijze SEO toe te passen.
  • Drupal is er voor de zzp'er, het MKB, overheden en talloze andere soorten gebruikers. Dit maakt het waardevol en interessant voor een brede doelgroep.

Dit zijn enkele van de door onze klanten genoemde voordelen die Drupal met zich meebrengt. Drupal is echter een opensource platform, wat betekent dat het zich in razendsnelle mate blijft ontwikkelen. Daarbij komt nog eens dat een VDMi Drupal specialist de volledige vrijheid (en kennis)  hebben om de code aan te passen aan jouw eisen.

Drupal is hiermee zo’n omvangrijk systeem, dat het wel eens zo zou kunnen zijn dat er, voor jouw onderneming of organisatie, ook nog hele andere voordelen te behalen zijn. Daarom raden we jou aan om contact op te nemen met de Drupal specialist, zodat zij samen met jou  -geheel vrijblijvend- kunnen afwegen of de content van jouw website  of applicatie dankzij het implementeren van Drupal nog beter tot zijn recht zal komen.
 

Waarom de keuze voor de Drupal specialist?

Stel: jij bent eruit. Je bent overtuigd van de kracht van Drupal en wil zo snel mogelijk websites en/of applicaties gaan bouwen met het Drupal platform. Verstandige keuze! Nu vraag jij je echter af hoe je dit gaat aanpakken. Hoewel je natuurlijk een algemeen webdevelopment bureau, waar ze absoluut ook de nodige ervaring met Drupal zullen hebben, zou kunnen inhuren, leert de ervaring dat je op deze manier toch niet het onderste uit de kan haalt. Deze Drupal developers moeten immers up to date blijven met veranderingen in allerlei CMS die zij gebruiken en moeten bovendien van tijd tot tijd zichzelf het werken met nieuwe CMS aanleren.

Drupal specialisten

Drupal specialisten daarentegen, zijn de hele dag bezig met één en hetzelfde systeem. Drupal is niet slechts een onderdeel van hun skills set. Hierdoor weten zij tot in de fijnste details hoe ze websites klantvriendelijker kunnen maken en hoe zij functies kunnen perfectionaliseren, maar zijn zij bijvoorbeeld ook goed op de hoogte van hoe zij bepaalde Drupal modules kunnen inzetten voor SEO doeleinden.

Wil jij de functionaliteiten die het Drupal CMS te bieden heeft zo effectief mogelijk benutten? Dan raden we je ten zeerste aan om dé Drupal specialist te raadplegen!

VDMi

VDMi is een bekende naam in de Drupal community. VDMi is dé drupal specialist in Nederland met ervaren drupal developers die graag helpen met drupal platform of drupal modules.

Kom een bakkie met ons doen met de Drupal specialist?

VDMi is zo’n Drupal specialist. Wij zijn volledig toegespitst op het Drupal CMS. Wij hebben specialisten rondlopen die ieder op zeer uiteenlopende vakgebieden uitblinken. Zou jij graag met hen in contact komen? Dat kan geheel vrijblijvend via info@vdmi.nl of 010 486 4321!