VDMi

Drupal specialist voor jouw onderneming

Drupal Specialist

Drupal is misschien wel het beste opensource-CMS ter wereld en wordt door talloze bekende instanties, bedrijven en overheden gebruikt. Zelfs het Witte Huis draait op Drupal en dus heeft het zeker meerwaarde om voor jouw onderneming of organisatie onderzoek te doen welke mogelijkheden het biedt.

Uiteraard werk je hierin het liefst samen met een Drupal specialist. Bij VDMi ben je aan het juiste adres. Wij zijn vertrouwd met Drupal en hebben meerdere specialisten in dienst die voor jou aan de slag kunnen.

Graag vertellen we je eerst iets meer over Drupal en welke mogelijkheden het biedt. Verder geven we je graag een inzage in projecten die we al hebben uitgevoerd en vertellen we jou wat we voor je kunnen doen.

Wat is Drupal?

Drupal is één van krachtigste open source CMS. Het wordt onder meer ingezet om websites en intranetten te beheren. In het jaar 2000 werd Drupal geïntroduceerd door Dries Buytaert en in 2001 werd het ook daadwerkelijk een opensource-project. Door de jaren heen is de populariteit van Drupal alleen maar gestegen en heeft het meerdere prijzen gewonnen. Inmiddels maken er talloze grote bedrijven en organisaties gebruik van. Dit multiplatform is dan ook zeker aantrekkelijk om mee te werken als je op zoek bent naar een opensource-CMS voor jouw website of platform. Bij VDMi.nl komen we graag met jou in contact om na te gaan wat voor jouw website het beste werkt.  

Voor wie is het geschikt? 

Als ondernemer of organisatie haal je graag het beste uit je product(en) en/of dienst(en). Logisch dat je hiervoor op zoek gaat naar een CMS-systeem dat werkt. Het gaat erom dat je klanten een optimale klantbeleving ervaren, nietwaar? In de praktijk blijkt dat Drupal perfect aansluit op websites waarbij meerdere gebruikers en/of groepen er gebruik van maken. Denk hierin bijvoorbeeld aan mensen die inloggen via een zogenaamd klantenportaal. Het is ook interessant om partners een platform te bieden of als je verschillende doelgroepen wilt bedienen met bepaalde content. Niet voor niets is het binnen overheden zo populair om mee te werken. Kortom, het loont altijd om de mogelijkheden met Drupal te onderzoeken voor jouw website of platform.  

Waarom je kiest voor Drupal 

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken voor Drupal. Wij zetten als VMDi een aantal voordelen voor je op een rij:

  • Drupal heeft geen grenzen en daardoor is er veel meer mogelijk dan in elk ander CMS.
  • Functionaliteiten die nog niet bestaan, kunnen worden ontwikkeld via een eigen module. Daardoor krijg je een systeem op maat voor jouw bedrijf of organisatie. Uiteraard kan VDMi dit als Drupal specialist ook voor jou realiseren. Neem daarom gerust contact met ons op.
  • Drupal staat eveneens bekend om het ongekende rechtensysteem. Dit werkt veel gemakkelijker en bovendien minder complex dan bij elk ander CMS.
  • Drupal is er voor de zzp'er, het MKB, overheden en talloze andere soorten gebruikers. Dit maakt het waardevol en interessant voor een brede doelgroep.

Kom een bakkie met ons doen

Neem gerust contact met ons op, want wij voorzien je graag van een passend advies. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die Drupal je biedt en maken bovendien alles op maat voor jouw bedrijf of organisatie.