Drupal 7 stopt, dus uw bescherming ook...

VDMi verzorgt een soepele upgrade naar Drupal 10, met een gratis intake en scan.

Maakt uw organisatie momenteel gebruik van Drupal 7? Met de ondersteuning voor deze versies die in november eindigt, is het cruciaal om nu uw upgrade naar Drupal 10 te plannen. Maar we begrijpen dat migratie een complex en tijdrovend proces kan zijn. Daarom bieden we een gratis intake en scan aan om u een duidelijk traject voor het upgrade proces te geven.

Ons gespecialiseerde team zal uw huidige setup beoordelen en een gedetailleerd rapport leveren over wat de migratie naar Drupal 10 zal inhouden. We zullen de verwachte tijd, middelen en kosten uiteenzetten zodat u effectief kunt plannen en budgetteren. Ons doel is om uw overgang naar Drupal 10 zo naadloos en stressvrij mogelijk te maken.

Belangrijke Mededeling voor Drupal 9 Gebruikers:

Drupal 9 heeft de 'end of life' status bereikt, wat betekent dat het niet langer officiële ondersteuning of beveiligingsupdates zal ontvangen. Het is essentieel om uw website te beschermen en te zorgen voor een soepele overgang naar de nieuwste versie.

...loop geen gevaar, upgrade nu!
Migratie van Drupal 7 naar Drupal 10 voor Betere Prestaties en Veiligheid

Veiligheid

Logischerwijs stappen de fanatiekelingen binnen de Drupal Community het snelst over op de nieuwste  versies van het CMS. Het verlies aan ondersteuning van deze groep, betekent dat veiligheidsproblemen minder snel aan het licht komen en worden opgelost.

Gedateerde modules en themes

Nu Drupal 7 toch echt  outdated begint te raken, dreigen modules en themes die momenteel worden gebruikt voor jouw Drupal 7 website, ook ondersteuning voor onderhoud zullen verliezen. Dit brengt vele uitdagingen op het gebied van onderhoud met zich mee.

Automatische updates

Tot voor kort moesten Drupal sites altijd handmatig worden bijgewerkt, wat lastig, tijdrovend en duur kan zijn. Bovendien is een website zeer kwetsbaar in de tijd tussen de  lancering en de implementatie van een update. Het Automated Updates Initiative is er dan ook op gericht Drupal-sites continu veiligheidsupdates te kunnen geven, zonder vertraging.

Drupal 10 biedt dus vooral betere functionaliteiten en betere veiligheid. Maar hoe precies? Om antwoord te geven, staan de belangrijkste verbeteringen hieronder:

  • Verbeterde prestaties
  • Verhoogde beveiliging
  • Betere mobiele ervaring
  • Verbeterde toegankelijkheid
  • Uitgebreide integraties
  • Vereenvoudigd contentbeheer
  • Ondersteuning voor meertaligheid
  • Verlengde levensduur
Upgrade moeiteloos met ons stappenplan!
Stap 1:
Afspraak
Bij VDMi plannen we eerst een afspraak in om uw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen. Zo kunnen we een migratieplan opstellen dat perfect bij uw organisatie past.
Stap 2:
Scan
Met een grondige scan legt VDMi de basis voor uw Drupal migratie. We analyseren uw Drupal-infrastructuur en identificeert risico's en knelpunten. We betrekken u in elke planning- en offertestap.
Stap 3:
Migratie
VDMi's ervaren ontwikkelaars begeleiden de migratie, waarbij we zorgvuldig uw bestaande data en functionaliteiten overzetten naar het nieuwe platform zonder onderbreking van uw diensten.
Stap 4:
Oplevering
Na de migratie testen we grondig en leveren een functionerend, geüpgraded systeem. We bieden ondersteuning en training zodat uw team optimaal profiteert van het nieuwe platform.

Vraag vandaag nog een scan aan!

Voor vragen of ondersteuning bij uw Drupal-upgrade, vul dit formulier in. Een medewerker van VDMi zal binnen 48 uur reageren.