Digitale vernieuwing van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers

COA staat voor Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, ze zijn verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en begeleiden ze naar een toekomst in Nederland of het land van herkomst.
Mensen
Detachering

VDMi is momenteel gedetacheerd bij het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), waar we een actieve rol spelen in het functionele beheer van de websites mycoa.nl en coa.nl. Deze betrokkenheid benadrukt onze expertise en capaciteit in het beheer en onderhoud van essentiƫle online platforms.

Vernieuwde site voor coa.nl

Specifiek voor de website coa.nl, hebben we een intern projectteam opgezet dat nauw samenwerkt met het team van het COA. In deze samenwerking heeft VDMi een sleutelrol gespeeld door meerdere developers en de projectleider te leveren. Deze samenstelling zorgt voor een efficiƫnte en effectieve voortgang van het project, waarbij VDMi's technische expertise en leiderschap centraal staan in de ontwikkeling en optimalisatie van coa.nl.

Dit project onderstreept onze toewijding aan samenwerking en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten, en benadrukt onze capaciteit om aanzienlijke bijdragen te leveren aan belangrijke maatschappelijke projecten.

WCAG menu structuur
Homepage
Locatie zoeker
Contact formulier