Drupal Matomo

    Drupal en Matomo bieden ontwikkelaars een betrouwbaar en veilig platform om hun websites te bouwen. Met deze open source-oplossingen hebben ze de mogelijkheid om real-time prestatiestatistieken bij te houden, waardoor ze meer zicht krijgen op wat er gebeurt op hun website. Bovendien kunnen ze met behulp van Matomo specifieke doelgroepen identificeren en segmenteren, waardoor hun digitale aanwezigheid wordt verbeterd. Door de integratie van beide tools kan elk bedrijf of organisatie gebruikersverkeer effectief volgen, luisteren naar feedback en betere strategische besluitvorming nemen voor een betere online performance.
    Matomo hosting

    Wil je dat je website optimaal presteert? Kies voor Matomo-hosting van ons. Onze Matomo-hosting biedt u de beste prestatie, flexibiliteit en vermogen om webinzichten in realtime te bekijken. Met onze betrouwbare hosting service kunt u eenvoudig nieuwe websites installeren en configureren, waaronder het installeren en configureren van het Matomo-trackingplatform. Onze geavanceerde hosting oplossingen bieden uw bedrijf een veelzijdige manier om alle data die met uw websites wordt verzameld te beheren en bewerken. Profiteer van ons sterke netwerk, machines met hoge prestaties, 24/7 klantenservice en veel meer!

    Matomo vs Google Analytics

    Matomo biedt een aantal voordelen boven Google Analytics. In tegenstelling tot Google, monitort en verzamelt Matomo geen gegevens van bezoekers zoals IP-adressen, locatie of informatie over browsers om prestatiegegevens te verzamelen. Daarnaast worden deze gegevens ook opgeslagen op uw eigen server, waardoor u meer controle heeft over de beveiliging ervan. Bovendien kunt u met Matomo zeer gedetailleerde rapportages maken met specifieke metrieken en segmentering, wat niet mogelijk is met Google Analytics.