Onze Samenwerking met Amnesty International

Betrouwbare Technologie voor Mensenrechten
Server ruimte
Wat we doen?

Bij VDMi zetten we ons volledig in voor de missie van Amnesty International. We zijn trots op onze cruciale rol in het ondersteunen van hun nobele inzet voor mensenrechten. Hoe? Door het soepel en veilig laten draaien van hun digitale platforms - de levensaders van informatie en actie.

Beheer van Acceptatie- en Productieservers
We zijn verantwoordelijk voor het beheren van zowel acceptatie- als productieservers voor alle subsites van Amnesty. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat belangrijke informatie en actieoproepen altijd online en toegankelijk zijn.

Subsites voor Elke Stad

Elke stad heeft een stem en een verhaal. Daarom beheren wij met zorg subsites voor diverse steden zoals Haarlem.amnesty.nl, Zwolle.amnesty.nl, Rotterdam.amnesty.nl en vele anderen. Deze lokale platforms zijn essentieel voor het verbinden van gemeenschappen, het delen van lokale successen en het mobiliseren van acties op gemeentelijk niveau.

Onze Aanpak

Exclusieve Expertise: Ons team van deskundigen zorgt ervoor dat elke subsite optimaal functioneert, met de  beste beveiliging.

Betrouwbare Beschikbaarheid: Wij zorgen ervoor dat de informatie en oproepen van Amnesty altijd online en bereikbaar zijn, want elk moment telt in de strijd voor mensenrechten.

Lokale Doorbraak: Door onze ondersteuning kunnen lokale groepen hun boodschappen krachtig en duidelijk overbrengen, wat leidt tot echte veranderingen op gemeenschapsniveau.