Drupal en IHE Delft

IHE Delft Institute for Water Education is the largest international graduate water education facility in the world and is based in Delft, the Netherlands. The Institute confers fully accredited MSc degrees, and PhD degrees in collaboration with partner universities.
Banner
Nieuw logo, nieuw design

VDMi verzorgt de doorontwikkeling van de Drupal website ​www.un-ihe.org voor IHE Delft. Diverse koppelingen met interne systemen waren onderdeel van de doorontwikkeling, zoals inschrijvingen en het verbeteren van het gebruiksgemak voor redacteuren.

Recent zijn wij gestart met de implementatie van de Paragraphs module. De Paragraphs module is door VDMi ontwikkeld en is kort geleden genomineerd voor de Splash Award en wordt op dit moment gebruikt door meer dan 70.000 Drupal websites. VDMi is verantwoordelijk voor het beheer van de ontwikkel-, test-, acceptatie- en productieserver voor IHE Delft.

Mobiele versie

VDMi beheert en monitort de prestaties van de website en servers, verzorgt updates en houdt de technische documentatie bij. IHE Delft maakt gebruik van de supportafdeling van VDMi voor ondersteuning. Er is een ticketsysteem ingericht voor het melden en afhandelen van issues. Daarnaast kan IHE Delft direct, telefonisch of per mail, contact opnemen met de supportafdeling van VDMi.

Heldere afspraken over het beheer en onderhoud zijn vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA). Doel van de SLA is om de Drupal website beschikbaar te houden en blijvend te laten aansluiten op de actuele eisen en wensen.

Tablet versie